NOVA KOLEKCIJA

Prateći aktuelne trendove u opremanju enterijera materijalima za dekoraciju i zaštitu od sunca, kompanija TIER iz Beograda je pripremila brojna iznenađenja za sve kupce.

Kolekcija materijala za zavese i draperije je obogaćena novim dezenima na kojima preovladjuju jake boje i krupni oblici.

Svetski dizajneri inspirisani novim tehnologijama u proizvodnji i digitalnoj štampi se poigravaju sa motivima koje nalaze u različitim okruženjima i stilovima. Za osnovu se koriste uglavnom prirodni materijali kao što su lan i pamuk, ili sintetički koji svojom strukturom podsećaju na prirodne materijale.Pored cvetnih i apstraktnih, pojavljuju se brokantni motivi kao i dezeni koji su nalik onima u industriji visoke mode.

Stalno prisutne pruge u kolekcijama zavesama za naredne sezone su jedva primetne ili sa jako velikim raportom.

Materijali za rolo zavese takođe prate trendove. Novu kolekciju odlikuju jake boje koje su štampane u visokoj rezoluciji na gruboj beloj osnovi, pa odaju utisak oslikanog slikarskog platna. Velika paleta boja na njima ih čini odličnim rešenjem za panelne zavese jer se mogu kombinovati uz mnoštvo jednobojnih panel traka.

Kolekcija platna za zebra rolo zavese obogaćena je bojama koje do sada nisu bile prisutne, radi se o tirkiznoj i boji lešnika koja se u različitim svetlosnim uslovima preliva iz smeđe u crnu.

Screen platna koja su najpopularnija u poslovnim objektima su dopunjena kolekcijama sa bojama i strukturom iz prirode koja polako zamenjuju dosadašnje sive tonove.

Među najpopularnijima u zapadnoj evropi, Plisse zavesa kod nas zastupljena u nekoliko boja, sa novim načinom postavljanja i kao rešenje za prozore nepravilnih geometrijskih oblika.