Skip to content

DEKORACIJE I DODACI

Detalji koji doprinose izgledu i praktičnosti zavesa i drapera. Ponudu čine magneti, kićanke, držači za zavese i drapere, kao i dekorativni tegovi za rolo, zebra rolo i rimske zavese.

Magneti

Praktični i dekorativni držač za zavese koji lakom upotrebom postavlja zavesu ili draper u određen položaj. Naš asortiman čine magneti modernog dizajna, velikog izbora boja, različitih veličina i oblika.

Kićanke

Kićanke su vrsta držača za zavese koje svojim dizajnom najčešće prate stilski i rustično uređenje enterijere. Kada je ovaj dekorativni detalj u pitanju, naš izbor je sveden dizajn lako uklopivih boja.

Držači za zavese

Osim magneta i kićanki, držač za zavese i drapere može biti izrađen i od materijala po izboru. Najčešće je to materijal od koga se izrađuje sam draper ili zavesa. Na ovaj način dobija se efekat skladnog završnog izgleda.

Dekorativni tegovi

Detalj koji izgled rolo zavese podiže na jedan viši nivo. U ponudi su deco tegovi od kože, imitacije različitih vrsta drveta, metala, plastike. Svojim modernim i efektnim izgledom, lako se uklapaju uz sveden i jednostavan dizajn rolo sistema.

Još neke sitnice

Deo naše ponude su i dekorativni kanapi lako uklopivih boja. Funkcionalni a opet nenametljivog izgleda lako mogu biti praktičan dodatak bilo kog drapera ili zavese.