Skip to content

DRAPERIJE

Pažljivo birani materijali, kvalitetnog tkanja, prijatnih tonova i umerenih dezena. Lako se kombinuju sa zavesama različite strukture i uklapaju u sve stilove opremanja enterijera. Kolekciju čine jednobojne draperije različite gustine tkanja, draperije naglašene teksture prijatnih tonova, draperije svedenih dezena, kao i blackout draperi za totalno zamračenje.

Materijal za draperije

Stvaranju savršenog ambijenta najčešće doprinose odabir boja i materijala. Materijali za draperije, osim funkcije da zaštite od sunca i obezbede privatnost, ujedno i dekorišu prostor i upotpunjuju izgled enterijera. Važno je obratiti pažnju na kvalitet tkanja i sastav materijala. U ponudi su draperije od poliestera, praktične i lake za održavanje, kao i draperije od lana, pamuka, viskoze.

Blackout draperije

Poseban deo kolekcije čine blackout draperije za totalno zamračenje. Pružaju privatnost, štite od sunca,pa shodno tome, osim u domovima, primenu nalaze i u hotelima i objektima javne namene. Deo ponude su i blackout draperije sa dva lica.

Draperije od pliša

Pliš je vrsta tkanog materijala koji zbog načina tretiranja ima prepoznatljiv, baršunast izgled. Sprektar stilskih mogućnosti koje nudi je jedinsten. Već druže vreme popularnost ove baršunaste tkanine se ne menja. Dizajn se unapređuje a spektar dostupnih boja i nijansi je sve širi iz godine u godinu. Pliš primenu nalazi u izradi nameštaja, u izradi dekorativnih detalja ali i kao moderan, bogat draper. Za koju god od ovih namena da se odlučiti, pliš će se pokazati maestralno, jer je u pitanju vanvremenski materijal za koji ne važe pravila i trendovi. On je jednostavno uvek prisutun i savršen.

Draperije cena

Cena draperija je uglavnom po metru dužnom. Materijali su širine od 280cm do 320cm. Napomenuli bismo da sve modela zavesa i draperija izrađujemo po meri, kao i da cena izrade uključuje trake za nabiranje po izboru.