Skip to content

KLASIČNE ZAVESE

Najveći deo naše ponude čine zavese iz kolekcije Nina & Nera. U pitanju su materijali bogatog tkanja, prirodnih tonova, koji se lako mogu zamisliti u različitim ambijentima i prilagoditi različitim stilovima uređenja enterijera. Prostoru daju toplinu i završni pečat. Prateći svetske trendove savremenom kupcu nudimo materijale široke palete boja, dezena, različitih tkanja, strukture i stepena prozračnosti. Materijali su pogodni za izradu različitih modela zavesa. Osim klasičnih zavesa i drapera, čest izbor kupaca su i rimske, odnosno paketo zavese.

Kolekciju Nina & Nera čine i materijali za draperije toplih, zemljanih tonova, svedenog tkanja i umerenih dezena. Lako se kombinuju sa zavesama iz ponude i savršeno uklapaju u enterijere različitih stilova uređenja.

Lanene zavese

Deo naše kolekcije čine i materijali prirodnog sastava, poput lana i pamuka. Svojim rustičnim tkanjem i prijatnim tonovima, enterijeru daju posebnu toplinu. Savetuju se za izradu klasičnih zavesa, retko za rimske. Zahtevnije održavanja je jedan od razloga zbog kojeg se kupci često odlučuju za zavese koje su imitacija lana. Ovi materijali su po sastavu poliester, što dodatno olakšava održavanje. Ne peglaju se i pogodni su za izradu svih modela zavesa, uključujići i rimske zavese.

Izrada po meri

Važno je da napomenemo da sve modele zavesa izrađujemo u skladu sa dimenzijama prostora. Ukoliko imate nedoumice oko izbora materijala, možemo ponuditi uslugu izlaska na teren. Tom prilikom naša ekipa donosi uzorke materijala radi lakšeg odabira i ujedno uzima precizne mere za izradu.