Skip to content
Naslovna » Black Friday popusti počinju sada

Black Friday popusti počinju sada

Crni petak znači samo jedno – vreme je za kupovinu! Zvanično, sniženja će biti u petak. Samo za vas, Tier enterijeri počinju sa akcijom za Black Friday 2023 odmah. U centru pažnje ono što najviše volite. Oduvek atraktivne i zauvek u trendu. Istovremeno prate modu i predstavljaju glavne predstavnike klasike. Dame i gospodo, popusti do 70% na odabrane modele zavesa čekaju da ih odaberete. Požurite jer su količine ograničene.

Black Friday 2023 je u petak, 24. novembra. Cyber Monday je nastavak kupovine po sniženim cenama. Na našoj novoj lokaciji, u salonu “Two in the One” u Omladinskih brigada 96D (zgrada The One) popusti će trajati tokom čitavog perioda šopinga sa popustom. Ne propustite jedinstvenu ponudu da obradujete sebe i svoj prostor zavesama o kojima se priča u celoj zemlji.

Koje zavese kupiti

Kvalitetni materijali za zavese su imperativ. Aktuelne boje, zavese sa dezenom ili bez, zavese koje se ne peglaju su sledeća tema za razmišljanje. Zavese i draperije zajedno, kada estetika i prostor dozvoljavaju su dobitna kombinacija. Ukoliko budete brzi, ugrabićete zavese za prozore koje tražite po celom gradu, a samo ovde se nalaze. U ovom periodu snižene. Kupovina iz snova obezbeđuje i zavese za dnevnu sobu, zavese za kuhinju i zavese za sobu kojoj još uvek niste osmislili funkciju. Bez obzira koji model zavesa tražite, budite sigurni da ćete kod nas u salonu dobiti najbolji odgovor na svako pitanje.

Šta je Black Friday

Svetski dan kupovine sa popustom je nastao u Americi pedesetih godina prošlog veka. Uvek se organizuje prvog petka nakon Dana zahvalnosti i predstavlja početak kupovine poklona za Božić i Novu godinu. Od jednodnevne fešte je prerastao u produženi vikend nabavke svega što je obeleženo etiketom “sniženo”. Finiš šopinga je u ponedeljak koji nosi naziv Cyber Monday. Kupovina u Beogradu prati globalne trendove i poštuje želje potrošača. Budite mudri i za Black Friday 2023 kupite stvarno vredne stvari. Neka ove godine najbolji ulov budu zavese za vaš dom ili drugi prostor.