Skip to content
Naslovna » Sajam nameštaja 2023: popust na kompletan asortiman zavesa

Sajam nameštaja 2023: popust na kompletan asortiman zavesa

TIER enterijeri, omiljena destinacija za uređivanje i opremanje svakog prostora, u danima trajanja Sajma nameštaja u Beogradu i sve do kraja oktobra nudi izuzetnu ponudu na kompletan asortiman zavesa. Svakog posetioca očekuje odličan sajamski popust do 50%.

Atraktivna ponuda se odnosi čak i na novu kolekciju. Svaki segment ponude koji diktira trendove u univerzumu enterijera se sada kupuje sa sniženom cenom od 10% – 50%.

Gde kupiti zavese sa popustom

Ekskluzivna ponuda zaslužuje ekskluzivnu lokaciju. Bez ustručavanja krenite odmah u naš novi salon “Two in the One” koji se nalazi na Novom Beogradu u Omladinskih brigada 96D (zgrada The One).

Odgovor na svako pitanje ćete dobiti već u prvoj poseti salonu: koje zavese bi trebalo da imam, cena zavesa, da li da odaberem zebra zavese, ili paketo zavese. Ukoliko insistirate na modernim zavesama i rolo sistemima bićete oduševljeni ponudom. Klasične zavese oplemenjene najvišim kvalitetom su preporuka koja se uvek prihvata.

Omiljeni salon za opremanje enterijera radi svakog dana sem nedelje. Ne propustite ponudu sa popustima na zavese koja se čekala čitave godine. Vidimo se u TIER enterijeru.