Skip to content

MINI ROLO ZAVESE

Mini rolo se sa lakoćom, bez bušenja stolarije i upotrebe alata montiraju na prozorski ili balkonski okvir. Njihova praktičnost prilikom montaže i lako održavanje, veliki izbor kako jednobojnih tako i dezeniranih materijala, kao i minimalni rokovi izrade, su ono što mnoge kupce dovodi u naš salon. Mini rolo mehanizam pogodan je i za materijale namenjene kako rolo zavesama tako i zebra zavesama.

Nosači u sklopu mehanizma odgovaraju većini pvc stolarije. Izrada mehanizma i platna prilagođava se dimenzijama prozorskog stakla. Platno je po izboru kupca a naši saveti prilikom odabira usmereni su ka potrebama prostora. Osim što, na neki način, sami dizajnirate zavesu za vaš enterijer, možete jednostavno i sami da je postavite. Kako bismo ovaj sistem prilagodili drvenoj i aluminijumskoj stolariji, u ponudi su i tzv. univerzalni nosači koji se podešavaju u skladu sa debljinom profila, takođe bez bušenja i upotrebe alata.

Mini rolo mehanizam primenu nalazi u svim prostorijama. Zbog svoje praktičnosti a ujedno i funkcionalne primene, čest je odabir kupaca za trpezarije, kuhinje, dečije, spavaće sobe. Kada su objekti javne namene u pitanju, ovaj model možete videti u mnogim ordinacijama, salonima, ugostiteljskim objektima.