Skip to content

PLISE ZAVESE

Plise zavese se jednostavno montiraju na okvir prozora ili vrata uz pomoć specijalnih, podesivih nosača. Nemaju mehanizam, upotreba je jednostavna, kao i održavanje. Za izradu se koriste antistatička plisirana platna, što ih čini pogodnim za objekte raznih namena. U ponudi je paleta svedenih i pastelnih tonova, lako uklopivih u različite enterijere. Proizvod se za kratko vreme izrađuje po željenim dimenzijama.

Tanak profil plise zavesa uz inovativni sistem funkcionisanja im omogućava da se uklapaju skoro uz svaki prozor, vrata, kosi krov i staklena vrata.

Izbor platna čine neutralni tonovi koji u potpunosti prate sve stilove uređenja enterijera. Rukovanje je manuelno a posebna zanimljivost kod ovog modela je što se jednostavnim pomeranjem platno može postaviti u više položaja. Kao jedan od retkih modela koji u potpunosti prijanja uz prozor ili vrata, plise zavese prijatno senče prostor i pružaju neophodnu privatnost.

Elegantne i funkcionalne

Plise zavese su dizajnirane tako da budu koliko funkcionalne, toliko i lepe sa elegantnim stilom koji se uklapa u gotovo svaki oblik prozora, uključujući i kompleksne krovove staklenika.

Svojim elegantnim horizontalnim preklanjem platna stvaraju moderan efekat u svakom prostoru. Dizajnom i ponudom boja doprinose minimalističkom stilu uređenja.

Montaža bez bušenja

Prednost plise zavesa se prevashodno ogleda u tome što nemaju mehanizam. Mehanizam često bude prepreka za postavljanje rolo zavesa na prozore koji se nalaze u zidnom otvoru. Plise zavese se motiraju veoma brzo i jednostavno, bez bušenja i upotrebe alata, postavljanjem podesivih nosača na prozorski okvir.

Plise zavese cena

Cena plise zavesa zavisi u najvećoj meri od dimenzija. Dimenzije za izradu se uzimaju tako što se premere širina i visina stakla i na ove mere se dodaje se debljina lajsni (oko 2cm). Ovaj model zavesa predstavlja odlično rešenje za kuhinje, kupatila, radne sobe.