Skip to content

ROLO ZAVESE

Rolo zavese, odnosno rolo sistem, sapadaju u kategoriju modernih rešenja za enterijer, poput zebra zavesa. Kod rolo zavesa platno je jednostruko, pa samim tim primenu najčešće nalaze kao moderna zamena za roletnu. Zbog svoje jednostavne i svedne forme čest su izbor umesto klasičnih zavesa. Osim standardnih modela, deo ponude su i mini rolo zavese ( zavese bez bušenja), blackout zavese ( zavese za zamračivanje), kao i screen zavese. Asortiman čini katalog sa preko 100 platna različitih boja, dezena i nivoa transparentnosti. Izbor platna u najvećoj meri zavisi od namene i potreba same prostorije. Shodno tome, ponudu čine jednobojna platna za blago i umereno senčenje, dezenirana platna koja ujedno i dekorišu prostor, screen platna namenjena najčešće poslovnim prostorima, kao i blackout platna koja služe za totalno zamračivanje.

Screen rolo zavese

Screen platna svojim sastavom eliminišu kontraste i time zaustavljaju direktan prodor sunčevih zraka i refleksiju, nezaklanjajući pogled ka eksterijeru. Zadovoljavaju sve evropske ekološke standarde i poseduju atest o nezapaljivosti. U skladu sa tim, primenu nalaze u poslovnim prostorima, modernim domovima, kao i objektima javne namene.

Blackout zavese

Sunce u prostoru prija u određenoj meri. Zavese za zamračivanje, odnosno blackout rolo, pružaju vam osećaj lagodnosti jer se ne morate buditi sa prvi zracima sunca, a ujedno služe i kao dobri termoizolatori. Osim izrade po meri, dodatnom komforu doprinosi i mogućnost upravljanja daljinskim upravljačem.

Rolo zavese po meri

Rolo zavese spadaju u one modele čijim odabirom nećete narušiti izgled prostorije. Velika prednost je izrada po meri prozora i samog prostora, za koji god model da se odlučite. Shodno tome lako se uklapaju u sve vrste enterijera.

Zebra rolo zavese cena

Velika prednost rolo zavesa je što na neki način sami dizajnirate zavesu za svoj enterijer. Uz naše savete i pomoć, birate platno, model mehanizam i na taj način kreirate krajnji izgled same zavese. Svi ovi faktori utiču na cenu rolo zavese. Platna su svrstana u više cenovnih razreda, a mehanizmi mogu biti standarni i prime. Na krajnu cenu rolo zavese, osim dimenzija, utiču i i zbor platna i mehanizma.

Rolo zavese bez bušenja

Praktičnost ovog modela ogleda se u jednostavnoj montaži, bez bušenja stolarije i upotrebe alata. Mehanizam se uz pomoć specijalnih nosača postavlja diretno na ram prozora i po potrebi, jednostavno skida. Izrada rolo zavesa je u skladu sa dimenzijama prozora. Odabirom platna po želji, dobija se praktična i dekorativna zamena za unutrašnju roletnu.

Mehanizam za rolo zavese

Rolo zavese, poput zebra zavesa, mogu se montirati na tri načina: direktno na krilo ( zavese bez bušenja), na zid i na na plafon. Odabir mehanizma je u skladu sa načinom montaže. U ponudi su mini rolo mehanizam, standardni i prime mehanizam sa leđima, kao i standardne, aluminijumske i prime maske. Mehanizmi prime modela rolo zavesa dostupni su u više boja. Osim manuelnog upravljanja upotrebom lančića, mehanizmi se mogu kontrolisati i uz pomoć elektomotora putem daljinskog upravljača ili prekidača.