Skip to content

ZAVESE ZA ZAMRAČIVANJE

Zavese za zamračivanje ili u praksi poznate pod nazivom blackout zavese, pružaju sav neophodan komfor. Služe kao moderna zamena za roletnu i u potpunosti štite od sunčeve svetlosti. Shodno tome, vrlo često nalaze primenu u hotelima, bioskopima, obrazovnim ustanovama i drugim objektima javne namene.

Zagarantovana privatnost

Zahvaljući svojim svojstvima, blackout rolo zavese obezbeđuju potpunu privatnost unutar prostorije. Osim od sunčeve svetlosti, štite i od znatiželjnih pogleda.

Blackout zavese

Spadaju u praktično rešenje kada su spavaće sobe u pitanju, kao i stanovi orjentisani ka sunčanoj strani, jer ujedno služe i kao dobri termoizolatori.

Način izrade

Zavese za zamračivanje se najačešće izrađuju u vidu rolo zavesa, ređe kao panelne zavese. Mehanizam se može montirati na zid ili plafon, kao i na samo prozorsko krilo. Poput ostalih modela rolo zavesa, mehanizam se kontroliše uz pomoć lančića ili daljinskim upravljanjem.

Zavese za zamračivanje cena

Kao i sve ostale modele zavesa, i ovaj model izrađujemo po meri prostora. Cena je po m2, uključuje platno i osnovni rolo mehanizam. Osim dimenzija, na cenu utiče i odabir mehanizma. Možete se odlučiti sa mahanizam sa ili bez kutije, kao i za neki od modernijih sistema iz Prime kolekcije.